27 aprilie 2024
Au vrut să facă pe Moş Crăciun, dar în varianta PENALĂ! Nu aduceau daruri, furau!

Au vrut să facă pe Moş Crăciun, dar în varianta PENALĂ! Nu aduceau daruri, furau!

BULETIN INFORMATIV

Poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au identificat autorii a două furturi din locuinţă de pe raza comunei Tătărani

În zilele de 08 şi 09 decembrie a.c., lucrători din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de C.C.,de 43 de ani, şi respectiv D.C., de 51 de ani, că persoane necunoscute au pătruns în locuinţele lor, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 3500, respectiv 3000 lei. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat suspecţii în persoana numiţilor R.V., de 43 de ani, din comuna Tătărani, O.C., de 36 de ani, D.G., de 20 de ani, R.C., de 19 ani şi O.A., de 24 de ani, toţi din comuna Măneşti, care au pătruns în locuinţele numiţilor G.C şi D.C., de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv un motocultor, o maşină de tuns iarba, un aparat de sudură, un acumulator auto, ş.a.

Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi fiind prezentaţi instanţei de judecată, împotriva acestora s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Bunurile sustrase au fost recuperate, fiind restituite părţilor vătămate.

• S-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în trafic de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere

În seara zilei de 17 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, l-au depistat pe numitul A.I., de 27 de ani, din comuna Mogoşani, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Găeşti, fără a deţine permis de conducere. Faţă de numitul A.I., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial