4 mai 2024
Au furat o semiremorcă în care se aflau anvelope în valoare de o sută de mii de euro

Au furat o semiremorcă în care se aflau anvelope în valoare de o sută de mii de euro

În ziua de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut doi bărbați de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., cei doi ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă, încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro.

Ulterior, ar fi încărcat marfa (aproximativ 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară și le-ar fi transportat în comuna Râca, într-o hală. Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat și restituit societății în cauză.

Ulterior, la data de 14 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursa – IPJ Argeș

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial