30 aprilie 2024

Au comis INFRACȚIUNI în trafic și au fost aspru pedepsiți!

arestatiUn bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţiştii din Pucioasa

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa l-au depistat pe numitul N.S. de 21 de ani, din localitate, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

 

Tânărul a fost condamnat la executarea a 11 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

Cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

 

Infracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii târgovişteni au oprit pentru control, pe Bulevardul Eroilor din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Tătărani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice”.

 

De asemenea, un alt bărbat, de 32 de ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţiştii conducând un autoturism pe raza localităţii Aninoasa, deşi nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial