7 mai 2024

Au băut şi s-au urcat la volan! Ce alcoolemii aveau aceşti şoferi!

rutiCercetați pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

Poliţişţii din Dâmboviţa au depistat doi bărbaţi, în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceştia au prezentat alcoolemii de 0.85 și 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost transportaţi la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele lor, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului.

Totodată, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 30 de ani în timp ce conducea pe raza municipiului Târgoviște un autoturism neînmatriculat în circulație.

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de punere în circulație ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii.

De asemenea, alți trei bărbați sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, după ce a fost depistat de polițiști conducând autovehicule pe raza județului, deși nu aveau acest drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial