2 mai 2024
E OFICIAL! Corlăţean, pe lista PSD Dâmboviţa pentru Senat!

E OFICIAL! Corlăţean, pe lista PSD Dâmboviţa pentru Senat!

Titus Corlatean„Am avut o şedinţă de Birou Permanent Judeţean şi o şedinţă de Comitet Executiv Judeţean în care am luat mai multe decizii care interesează şi opinia publică, dar şi activitatea noastră de partid. Cu unanimitate de voturi s-a acceptat candidatura lui Titus Corlăţean pentru lista de Senat în judeţul Dâmboviţa.

Ca urmare, la momentul acesta, pentru Senat avem înscrise următoarele candidaturi: Ţuţuianu Adrian, Badea Leonardo, Oprea Alexandru, Ţachianu Marian şi Corlăţean Titus. Pentru Camera Deputaţilor, tot cu unanimitate de voturi au fost respinse candidaturile lui Ştefănescu Radu Alexandru şi Dobre Marius Adrian, care nu erau membrii ai Organizaţiei PSD Dâmboviţa şi au rămas candidaţi pe lista de deputaţi următorii: Plumb Rovana, Holban Carmen, Ştefan Corneliu, Sandu Gabriel Dănuţ, Gilia Claudia, Vlăducă Oana şi Greaca Luiza.

Voi avea discuţii cu toţi candidaţii. Este posibil ca unii dintre ei să treacă de pe o listă pe alta, dar asta depinde exclusiv de intenţia lor şi nu de voinţa mea şi vom definitiva aceste discuţii în aşa fel încât la Comitetul Executiv Naţional al partidului să pot prezenta conducerii centrale o variantă de candidaturi pentru ambele Camere ale Parlamentului.

(…) Obiectivul de performanţă pe care l-am stabilit este de doi senatori şi cinci deputaţi, asta este ceea ce îşi propune Organizaţia Dâmboviţa a Partidului Social Democrat. Toţi colegii au fost de acord că obiectivul este realizabil şi că sunt resurse umane şi organizatorice suficiente la nivelul tuturor localităţilor pentru a ne realiza acest obiectiv. Am convocat şi Conferinţa Judeţeană Extraordinară pe data de 28 septembrie, la Casa Sindicatelor, vom face o prezentare a candidaturilor şi un vot secret.

Este o acţiune profund democratică pe care niciun partid politic din Dâmboviţa nu a făcut-o vreodată în sensul că Conferinţa va strânge laolaltă peste 1000 de membri de partid, respectiv 68 de primari, 68 de viceprimari, 22 de consilieri judeţeni, 682 de consilieri locali, membrii Biroului Permanent Judeţean, parlamentarii în funcţie, şefi de servicii publice sau instituţii care au calitatea de membru al PSD.

Ne vom pronunţa prin vot secret asupra listei de candidaţi, rezultatele votului constituind unul din criteriile care vor sta la baza ordinii pe listă la alegerile parlamentare”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial