28 aprilie 2024

ATENȚIE! Dormind în tren sau în sălile de aşteptare, puteţi rămâne fără portofele, genţi sau bagaje!

www.mariusbuga.ro_images_sageataCOMUNICAT DE PRESĂ

De „Sfântă Mărie”, poliţiştii de la transporturi vor fi prezenţi la datorie astfel încât deplasările cu trenul să se realizeze în siguranţă

În perioada 14-16 august a.c., structurile de poliţie de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, staţiile şi triajele de cale ferată, pentru o deplasare sigură, ferită de evenimente neplăcute.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă precum şi a furturilor de şi din bagaje.

Pentru a preîntâmpina evenimentele negative, poliţiştii de la transporturi le recomandă călătorilor:

Manifestaţi atenţie  atunci când urcaţi pe scara vagonului, pentru a nu deveni o victimă a celor care fură din buzunare.

Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dvs. atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate! Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute!

Dormind în tren sau în sălile de aşteptare, puteţi rămâne fără portofele, genţi sau bagaje. Nu vă faceţi „prieteni” de ocazie dintre persoanele din compartiment şi nu consumaţi băuturi sau alimente de la necunoscuţi.

 

Dacă pe timpul călătoriei luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi, de îndată, poliţiştii de la transporturi din staţiile de cale ferată şi trenurile de călători, sau din aeroporturi.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial