2 mai 2024

ATENŢIE! Ce plan au poliţiştii pentru azi şi mâine!

poliÎn weekend, poliţia dâmboviţeană va fi prezentă la datorie!

În perioada 26-28 februarie a.c., poliţiştii din Dâmboviţa vor acţiona în sistem integrat pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică şi reducerea riscului rutier atât în mediul urban cât şi în rural.

În acţiuni, vor fi angrenate structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice şi efective de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Totodată, la activităţi vor participa şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti.

Activităţile desfăşurate vor viza prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor din patrimoniul public şi privat, depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor urmărite, precum şi descoperirea şi recuperarea bunurilor provenite din infracţiuni.

Vor fi organizate acţiuni şi pe linie de silvicultură şi braconaj cinegetic în scopul protejării fondului forestier şi cinegetic.

Atenţia poliţiştilor se va îndrepta şi către participanţii la traficul rutier, îndeosebi către pietoni şi şoferii care nu respectă regimul legal de viteză sau care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor sau pietonilor.

Aşadar, poliţiştii le recomandă cetăţenilor să adopte un comportament responsabil pentru a reduce riscul implicării în evenimente negative.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial