25 aprilie 2024
Ateliere de creație și creativitate într-un eveniment inedit, organizat de către Biblioteca Orășenească Titu

Ateliere de creație și creativitate într-un eveniment inedit, organizat de către Biblioteca Orășenească Titu

Biblioteca Orășenească Titu, a organizat și găzduit ieri, un eveniment inedit, dedicat Sărbătorii Invierii Domnului Iisus Hristos, ce a constat în ateliere de creație și creativitate, unde copiii prezenți au citit, au cântat; au desenat și colorat sub îndrumarea doamnei prof. de desen Viorica Ioniță. In cadrul evenimentului au fost prezentate cărți pentru copii precum: volumul “Calea Laptic” – autor Leonida Ivel ( prof. Viorel Ioniță) și volumul Povești de vis pentru copii cu dichis – vol. 1 Taina Nopților Sfinte – coautori Pierry.

Pe lângă poveștile și poeziile citite copiilor, de către actorul prof. Mihai Axinte, li s-au mai prezentat tehnici de introducere în lumea șahului, chiar de unul dintre cei mai renumiți autori de cărți de șah – prof. Mihai Cornel Ciobanu.

Activitatea a continuat cu prezentare de carte pentru copii din partea autorilor titeni:prof. Iulia Toma Pîrvu, prof. Dumitru Badea, Dimitrie Sorin Pană, Alex Vâlcu, Gabriel Șerban, Ștefan Gabriel Mateescu și nu în ultimul rând prof. Darius Vasile-Șerbănescu , care ne-a vorbit despre expoziția de pictură închinată evenimentului.

Biblioteca Orășenească Titu continuă să ofere astfel de evenimente pentru a încuraja creativitatea și înțelegerea culturală în rândul comunității locale și să contribuie la dezvoltarea artistică și intelectuală a celor implicați.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial