25 aprilie 2024
De azi, DN 71,  Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Sinaia, intră în reparaţii!

De azi, DN 71, Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Sinaia, intră în reparaţii!

dn71COMUNICAT DE PRESĂ

Urmare a demersurilor din ultimele 6 luni susținute de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) – prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri București – a inițiat lucrări de reabilitare și refacere a sectoarelor degradate ale DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Sinaia. Lucrările au demarat astăzi, 31.05.2016, începând cu porțiunea de drum din zona fostei Termocentrale Doicești.

În cadrul acestor activități sunt prevăzute realizarea a aproximativ 10 km de covor asfaltic și lucrări aferente de reparații la îmbrăcămințile degradate.

Tot la inițiativa Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, au început lucrările de execuție la varianta provizorie a podului avariat peste pârâul Bizdidel, aflat la intrarea în orașul Pucioasa, acestea fiind de asemenea coordonate de CNADNR.

În perioada următoare, CNADNR va iniția și alte lucrări de reparații și reabilitări pe sectoarele de drumuri naționale afectate, ce tranzitează Județul Dâmbovița (DN 72A Târgoviște – Câmpulung).

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial