29 martie 2024
Strada Crișan, din Târgoviște, în atenția administrației locale!

Strada Crișan, din Târgoviște, în atenția administrației locale!

str-crisan„Pe strada Crişan din Târgovişte se derulează unul dintre proiectele pe care administraţia publică locală le implementează în această vară şi toamnă. Este şi un proiect pentru care noi am obţinut finanţare prin Ministerul Dezvoltării Regionale, pe Ordonanţa 28.

Este un proiect care vizează aproximativ 3,5 kilometri, avem zece străzi, strada Crişan, Morilor, Horia, Cloşca, Berzei, Gheorghe Petraşcu şi Gimnaziului şi artera paralelă, Constantin Brâncoveanu, singura stradă care nu a fost abordată până la acest moment este strada Gimnaziului, unde avem un proiect de canalizare şi vrem să rezolvăm întâi cu această zonă de canalizare şi după aceea să trecem la lucrările de reabilitare.

Tot pe acest proiect se lucrează şi pe strada Justiţiei, sper ca la începutul săptămânii viitoare să turnăm primul strat de asfalt. Avem lucrări în Târgovişte, sunt probabil cele mai ample lucrări care s-au făcut concomitent în municipiu. Pe strada Crişan se lucrează acum la cel de-al doilea strat de asfalt, se lucrează la stratul de uzură, probabil până la sfârşitul săptămânii se finalizează lucrările pe această stradă.

Până la momentul de faţă, din valoarea de 2,5 milioane de lei, am plătit cam o cincime, dar din momentul semnării contractului de finanţare, lucrurile se vor schimba. Săptămâna aceasta vom depune documentaţia la Ministerul Dezvoltării şi sperăm să semnăm cât mai repede contractul de finanţare, însă ce am cheltuit până acum nu vom mai recupera la de la Minister, pentru că este vorba despre lucrări în continuare.

Noi vom degreva practic bugetul de diferenţă, urmând ca după aceea să achităm din fonduri de la Ministerul Dezvoltării”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial