24 aprilie 2024
Astăzi – Simularea Examenului naţional de Bacalaureat 2022

Astăzi – Simularea Examenului naţional de Bacalaureat 2022

SIMULARE EXAMEN NAȚIONAL DE BACALAUREAT 2022

Luni, 28 martie 2022, începe simularea Examenului Național de Bacalaureat pentru elevii de clasa a XII-a . În cele 30 de unități de învățământ dâmbovițene sunt înscriși în clasa a XII-a 3857 de elevi. Aceștia sunt așteptați să susțină simularea probelor de bacalaureat după următorul calendar:

– Simulare Limba şi literatura română – 28 martie 2022

– Simulare Disciplina obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie – 29 martie – 2022 Simulare Disciplina la alegere a profilului (precum Biologie, Geografie, Logică etc.)

– 30 martie 2022 – Afișarea rezultatelor – 14 aprilie (aceeași dată ca și la simularea la Evaluarea Națională 2022)

Probele încep la ora 9, iar accesul elevilor în sala de clasă va fi permis până la la ora 8.30.

Pe parcursul simulării se vor respecta toate procedurile specifice examenului de bacalaureat.

Rezultatele obținute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2021 – 2022 vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

sursa – IŞJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial