19 aprilie 2024
Asta tragedie – A fost mireasă în septembrie, a devenit înger în noiembrie :(

Asta tragedie – A fost mireasă în septembrie, a devenit înger în noiembrie :(

Webp.net-resizeimageNimic nu prevestea, acum câteva luni, nenorocirea prin care avea să treacă o familie din Găești. Diana Elena Purcărea, o tânără frumoasă,  de numai 27 de ani, deșteaptă și plină de viață, se cununa, în septembrie, cu alesul sufletului ei. Astăzi, cei dragi se pregătesc de înmormântare.

Diagnosticul medicilor a căzut ca un trăznet: fetei i se declanșase o maladie  care a fost descoperită mult prea târziu și în urma prea multor investigații.

Diana își începea viața frumos. Lucra la BCR, tocmai se căsătorise și își dorea să fie mamă. Va fi, cu siguranță, mamă în cer, pentru că a plecat alături de bebelușul ei, lăsându-i pe cei apropiați cu sufletele frânte de durere.

Nu s-au inventat cuvintele care să poată alina, acum, doliul greu al celor care au iubit-o: soț, părinți, rude, colegi și prieteni. Tot ceea ce pot face este să fie împreună.

Toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu Dianei pot merge la locuința ei din strada Nicolae Titulescu, nr. 139.  Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Biserica ”Sfânta Treime” din  cartierul Vaideiasca, anunţă Cronica de Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial