27 aprilie 2024

Ăsta da TUPEU de şofer! Uite de ce s-au ales cu dosare penale!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiTrei persoane sunt cercetate de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au oprit, pe DN 71, în localitatea Pietroşiţa, un autoturism condus de un tânăr, de 27 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul condus a fost radiat din circulaţie din luna septembrie 2014.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

De asemenea, poliţiştii găeşteni au depistat un bărbat, de 38 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, deşi nu poseda permis de condcuere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări, a reieşit că tractorul şi remorca nu erau înmatriculate în circulaţie, potrivit legii.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Totodată, un tânăr este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat de poliţiştii târgovişteni la volanul unui autoturism, deşi nu avea acest drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial