28 aprilie 2024

Ăsta blat! “Prisăcaru a bătut palma cu PSD!”

pris„Dorinţa lui Ciprian Prisăcaru este de a performa într-o carieră profesională, am mai întâlnit asemenea abordare la un doctor, care pentru o mare carieră profesională s-a dus director de spital.

Acum se duce director la CSM. I-am urat succes, am fost înştiinţat, am vorbit cu el… Oferta i-a fost făcută sau s-a luminat profesional după ce a fost pus primvicepreşedinte la PNL.

A anunţat că la prima şedinţă de Consiliu Local îşi va da demisia din calitatea de consilier municipal şi va renunţa şi la funcţiile politice”, a declarat Cezar Preda, liderul PNL Dâmbovița.

„Din politică se iese ori bolnav, ori mort”

„Din politică se iese ori bolnav, ori mort. Dacă decizi să ieşi din politică elegant sau nu atât de veridic, spui că te duci pe carieră profesională.

El a ales această chestiune. Este un coleg care şi-a luat un drum din propria voinţă, nu a fost dat afară, nu a fost pus la zid”, a mai declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda.

„Am transmis domnului Cezar Preda că am ales să mă înscriu la concursul pentru preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, iar în ceea ce priveşte activitatea mea politică, am spus că nu are absolut nicio legătură cu activitatea mea profesională.

Nu mi-am dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa, sunt în continuare membru al PNL. Dacă cineva înţelege că prin a-ţi face meseria sau prin a fi apreciat din punct de vedere profesional trebuie să renunţi la alte lucruri pe care le faci în timpul liber, nu este nicio problemă din punctul meu de vedere.

Demisia din CLM Târgovişte o să mi-o dau după ce are loc concursul pentru postul de preşedinte al CSM Târgovişte, dacă voi ieşi câştigător din acest concurs.Trebuie să delimităm lucrurile profesionale de cele politice. Eu rămân în continuare la dispoziţia PNL”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial