12 mai 2024
Aproape 20 de mii de petarde, confiscate de polițiști după percheziții în Nucet, Dragomirești, Găești și Caragiale

Aproape 20 de mii de petarde, confiscate de polițiști după percheziții în Nucet, Dragomirești, Găești și Caragiale

Webp.net-resizeimage-317Peste 19.000 de articole pirotehnice au fot indisponibilizate în urma unor percheziții domiciliare efectuate de polițiștii dâmbovițeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, emise pe numele unor persoane bănuite de nerespectarea prevederilor articolului 37 din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au descins la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 47 de ani, din localitățile Dragomirești și Nucet, unde au descoperit și indisponibilizat 8.185 de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, emise pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 51 de ani, din localitate.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și confiscat în vederea continuării cercetărilor 8.721 articole pirotehnice.

Alte două percheziții domiciliare au fost efectuate, pe raza localității I.L. Caragiale de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni.

Aceștia au descins la domiciliile a doi bărbați de 25, respectiv 36 de ani, unde au descoperit și indisponibilizat 2.203 articole pirotehnice.

La activități, polițiști au fost sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale

În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, desfășoară activități de cercetare pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial