1 mai 2024
APELUL MISTERIOS! Alo, domnul Baston? Sunt eu…

APELUL MISTERIOS! Alo, domnul Baston? Sunt eu…

❚ Prin cercurile fotbalistice circulă o poveste simpatică, infirmată însă atât de Ion Crăciunescu, cât şi de Ghiorghi Zotic

Lume bună vinerea trecută la meciul dintre Conpet Ploieşti şi Urban Titu (3-1), unde s-au dezbătut şi câteva subiecte extrem de interesante. Printre ele s-a vorbit şi despre arbitrajul lui Marius Baston de la meciul FCM Târgovişte – FC Caracal (1-1), disputat în urmă cu trei etape, acuzat în termeni duri de oficialii de la Şotânga. „Eram lângă Baston când l-a sunat pe Crăciunescu să-i transmită că a fost abordat de un reprezentant de la FCM Târgovişte”, s-a exprimat un apropiat al arbitrului, variantă infirmată de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Nu am primit nici un telefon de la Baston în acest sens”. Dar e posibil să fii fost apelat de Marius Baston, lucru care nu îl deranjează mai deloc pe Ghiorghi Zotic, finanţatorul de la FCM. ,,Nu ne interesează ce spune acest Baston, care nici măcar nu mai ştiu la ce meci ne-a arbitrat. Pe noi ne interesează să creştem o echipă frumoasă, de juniori şi să facem performanţă pe teren. Nu am fost niciodată la CCA de când este preşedinte acest Crăciunescu şi nici nu vom apela vreodată la dânsul”. La Strejnic s-a glumit mult şi pe seama „centralului” Cristian Georgescu, observat la un meci Chindia – Gloria Bistriţa, din prima etapă a campionatului, tocmai de Silviu Crângaşu, administratorul bazei sportive de la Conpet.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial