28 martie 2024
Apar detalii tulburătoare în crima de la Sperieţeni. Fiul a lăsat un bilet de adio în care a explicat de ce şi-ar fi omorât mama, apoi s-a sinucis

Apar detalii tulburătoare în crima de la Sperieţeni. Fiul a lăsat un bilet de adio în care a explicat de ce şi-ar fi omorât mama, apoi s-a sinucis

Dublă tragedie, marți după-amiaza, la Sperieţeni, în județul Dâmbovița.

O femeie de 69 de ani ar fi fost ucisă de fiul ei, bănuiesc anchetatorii, iar apoi bărbatul și-a luat viața. A lăsat în urmă un bilet de adio, în care mărturisește că a fost copleșit de gândul că mama lui are Covid și, după cum s-a exprimat, “a vrut să-i curme suferința”. Criminaliștii pun cap la cap toate datele și trebuie să afle exact ce s-a întâmplat.

Îngrijorate că nici femeia, nici fiul ei nu răspund la telefon, rudele celor doi au venit în gospodărie, să vadă ce s-a întâmplat. Au descoperit cu groază trupurile fără viață.

Din primele date, bărbatul s-a sinucis.

Adina Ferescu, asistent medical SAJ Dâmboviţa”Am constatat că femeia avea multiple plăgi înjunghiate.”

Investigatorii au găsit în gospodărie un bilet de adio, prin care bărbatul a încercat să justifice faptele îngrozitoare. Spunea că astfel îi va curma mamei sale suferința.

Cunoscuții și apropiații celor doi sunt șocați de cele petrecute și încearcă să înțeleagă cum de s-a ajuns la această nenorocire. Familia este una înstărită, aparent fără probleme.

Vecină: ”Niște oameni foarte buni, nu este de crezut așa ceva! Nu aveau probleme, nu aveau greutăți, nu aveau de niciunele. Situație ca lumea, fata în Franța.”

Vecină”Ce s-a întâmplat e greu. Pe el l-a găsit spânzurat și pe ea apoi. Nu trebuia să facă nici el treaba asta.”

Bărbatul era necăsătorit, nu avea copii și locuia cu mama sa, văduvă de câțiva ani.

Avea o soră în Franța. De curând, își cumpărase bilet de avion și urma să o viziteze, doar că, din ceea ce spun apropiații familiei, după ce și-a pregătit plecarea, omul în vârstă de 46 de ani a aflat că mama lui are Covid și că trebuie să intre în carantină.

Rudă a victimelor”A vrut să plece în Franța, că o are pe sora sa în Franța. A avut magazin până acum, acum l-a dat, de două săptămâni. Are bănet de…”

Constantin Dinu, primarul comunei Gura Şuţii”O familie foarte, foarte serioasă. Suntem cu toții înmărmuriți de această tragedie.”

După descoperirea celor două cadavre, locul a fost împânzit de polițiști și procurori.

Anchetatorii au strâns probe pentru a înțelege cum s-a petrecut totul. Procurorii au fost rezervați în declarații.

Camelia Matei, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul acesta sunt date de anchetă pe care nu le putem face publice.”

Deocamdată, este deschis un dosar penal pentru omor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial