2 mai 2024
Apar detalii şocante în cazul tinerei legate de scaun şi tăiată pe faţă de soţul ei – „Mi-a spus: „În seara asta nu mai scapi!”

Apar detalii şocante în cazul tinerei legate de scaun şi tăiată pe faţă de soţul ei – „Mi-a spus: „În seara asta nu mai scapi!”

sotb3S-au derulat scene înfiorătoare într-o casă din Târgovişte. O femeie de 26 de ani a fost mutilată de soţul ei, după ce individul a legat-o de un scaun.

sotbAgresorul de 34 de ani, recidivist eliberat în urmă cu doar patru luni din închisoare, a vrut astfel să se răzbune pe tânăra care, îngrozită de izbucnirile lui repetate, a intentat divorţ.

sotb5Cei doi soţi au împreună o fetiţă de 8 ani. Bărbatul fusese eliberat în ianuarie din penitenciar, după ce a stat acolo aproape 3 ani, pentru că tâlhărise o femeie pe o stradă.

sotb6Soţia lui povesteşte că a muncit ani la rând în străinătate, a strâns bani şi a ridicat o vilă frumoasă. Dar din cauza bătăilor şi a scandalurilor, a intentat divorţ. Asta l-a scos din minţi pe individ.

sotb4Deşi tânăra obţinuse un ordin de restricţie împotriva soţului, atacatorul nu s-a lăsat intimidat şi a decis să-şi tortureze soţia.

sotb2A legat-o de un scaun în baie şi o noapte întreagă a chinuit-o provocându-i răni care vor rămâne pentru totdeauna pe chipul femeii. Acum, el a ajuns din nou în spatele gratiilor.

sotb1Victimă: „Mi-a spus: „În seara asta nu mai scapi.” Ştiam că nu o să mai scap, m-a tras de păr, a scos un briceag să mă mutileze, eu am pus mâna. După aia, dacă a văzut că opun rezistență, a luat un scaun, l-a dus în baie, m-a legat de scaun de la 1 jumătate până la 5.”

sotb7Rudele femeii şi cunoscuţii ştiau că duce un trai amar cu soţul ei.

Verișoara victimei: „A dus o viaţă foarte grea cu acest individ. El a fost un puşcăriaş. Bătăi, a avut şi plămânul spart, o gelozea, era un om care voia să fie întreţinut.”

Vecină: „Nu era prea fericită cu băiatul ăsta, îi făcea probleme, o înjura.”

Vecin: „Dânsul o bănuia că are pe cineva pe aici, prin cartier şi probabil d-asta…”

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 7 ani de închisoare pentru lipsire de liberate, violenţă în familie şi încălcarea ordinului de restricţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial