24 aprilie 2024
ANUNȚ – Se restricționează circulația auto în zona stadionului din Târgoviște, vineri, 19 mai, între orele 17 și 23

ANUNȚ – Se restricționează circulația auto în zona stadionului din Târgoviște, vineri, 19 mai, între orele 17 și 23

La data de 19 mai a.c. întrucât în municipiul Târgoviște vor fi întreprinse activități circumscrise meciului de fotbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi prezenți la datorie, în sprijinul cetățenilor, pentru a preveni orice abatere de la normele în vigoare.

Precizăm faptul că în intervalul orar 17.00-23.00, circulația va fi restricționată astfel: pe strada Coconilor, atât dinspre Calea Domneasca, cât și dinspre strada Cornel Popa, se va permite doar accesul pietonal.

Accesul auto va fi permis doar pe strada Nicolae Dobrin, dinspre strada Justiției, DOAR pentru riverani și pentru cei care au plătit loc de parcare pt stadion.

Pe strada Justiției, se va circula doar dinspre strada Gimnaziului, în sens unic, oprirea fiind interzisă. Pe această cale, le recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor din teren și să adopte o conduită responsabilă.

De asemenea, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, este important să parcați autovehiculele doar în locurile special amenajate și să nu blocați calea de acces spre zona evenimentului.

IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial