28 martie 2024

Anunţ important de la Finanţe! Sprijinirea investiţiilor pentru noi locuri de muncă

www.mariusbuga.ro_images_finanteCOMUNICAT DE PRESĂ

Ministerul Finanțelor Publice anunță deschiderea unei noi sesiuni de înregistrare a Cererilor de acord pentru finanțare în baza H.G. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, care se va desfășura în perioada 12.06-23.06.2017. Bugetul sesiunii este de 106.293 mii lei.

Cererile de acord pentru finanțare, însoțite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice, str. Apolodor nr. 17, sector 5, București, doar prin poștă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, menţionându-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 332/2014”

Înregistrarea cererilor la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice se realizează în perioada 12.06-23.06.2017 (inclusiv). Cererile de acord pentru finanțare înregistrate în afara perioadei 12.06-23.06.2017 se restituie întreprinderilor şi nu sunt luate în considerare în procesul de analiză.

Analiza tuturor Cererilor de acord pentru finanţare începe numai după încheierea sesiunii de înregistrare, fără a avea importanță ordinea înregistrării la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice.

Toate informațiile privind condițiile ce trebuie îndeplinite în vederea obținerii finanțării și modul de completare a documentelor necesare precum și platforma de întrebări, sesizări și solicitări de clarificări, se regăsesc la secţiunea Ajutor de stat – H.G. nr. 332/2014 cu modificările și completările ulterioare, de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, unde se află și noile versiuni ale Ghidului solicitantului și Manualului de plată.

DIRECTOR GENERAL

MARINEL RIZEA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial