3 mai 2024
Primăria Butimanu, investiţie utilă pentru şoferi: 12 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice

Primăria Butimanu, investiţie utilă pentru şoferi: 12 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice

Primăria Butimanu, investiţie utilă pentru şoferi!

12 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice vor fi montate în satele din comună.

Acestea vin ca o adevărată gură de oxigen pentru proprietarii de autoturisme electrice, atât din localitate, dar mai ales pentru cei aflaţi în tranzit.

“Fiecare ban atras pentru comunitatea noastră contează mult!

Dragi prieteni, vin cu o nouă veste bună pentru comuna noastră: în Butimanu, vom avea în curând 12 staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice.

Prin intermediul Administraţiei Fondului de Mediu, alături de echipa mea din cadrul primăriei am reuşit să atragem fondurile necesare pentru această nouă investiţie utilă, deoarece mașinile electrice reprezintă viitorul.

Primarul Gabriel Dragnea, foto partea stângă, alături de directorul AFM

Ştiu, deocamdată nu avem multe maşini electrice în localitate, dar pe viitor este clar că numărul acestora va creşte considerabil.

Ne gândim atât la locuitorii de pe raza comunei noastre, dar şi la cei aflaţi în tranzit, care au mare nevoie de astfel de staţii de încărcare, în cât mai multe locuri.

Vom avea aceste 12 staţii în următoarele locaţii: în curtea şi în poarta Primăriei Butimanu, pe Drumul Comunal 157, la Căminul Cultural, tot pe DC 157, la Şcoala Lucianca, din satul Lucianca, pe terenul de sport din Ungureni, pe Drumul Judeţean 101 B, pe strada DC 159, la intersecţie, în satul Bărbuceanu şi alte două la Sterianu.

Permanent suntem preocupaţi de noi oportunităţi de finanţare, gândim soluţii şi proiecte pentru dezvoltarea continuă a comunei Butimanu.

Totul facem împreună şi pentru dumneavoastră, ca o adevărată echipă, cu respect şi onestitate,

al dumneavoastră Grabriel Dragnea,

primarul comunei Butimanu“, a precizat edilul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial