19 aprilie 2024
Antonescu a făcut-o ZOB pe Ecaterina Andronescu! “Abramburica, băbuţă a cărei poză ar sta foarte bine pe o sticlă de ulei sau de petrosin!”

Antonescu a făcut-o ZOB pe Ecaterina Andronescu! “Abramburica, băbuţă a cărei poză ar sta foarte bine pe o sticlă de ulei sau de petrosin!”

„Când va vedea Ponta preţurile din această toamnă şi când va înţelege că un prim-ministru care face o afirmaţie ca pontanacul că el a crescut gazele, va înţelege că nu se pricepe, că este lipsit de aptitudine şi apetenţă pentru guvernare.

Abramburica, acea băbuţă a cărei poză ar sta foarte bine pe o sticlă de ulei sau de petrosin, mă rog, care spune că, în guvernarea trecută, s-au anulat reglementările privind premierea olimpicilor, o minciună gogonată, mult mai mare decât ea, dar pe care o spune cu seninătate.

A trebuit să ajungă la vârsta asta ca să înveţe să mintă servind o politică falimentară (…) Este baba nefastă a politicii naţionale (…)

Referitor la ceea ce cerea Crin Antonescu justiţiei, mă întreb, eu prostie mai mare n-am văzut în politică. Mă întreb dacă este prostie sau altceva: este o beţie a puterii, este o nebunie temporară care l-a cuprins.

Nu l-am crezut atât de amator. Nici cu şcoala n-a stat bine, a trecut pe lângă multe cărţi pe care ar fi fost util să le citească din moment ce nu ştie cum stă treaba cu principiul separării puterilor în stat.

Îi cheamă la ordine pe judecători, îi spune CSM-ului să convoace o şedinţă în care să le spună el ce crede. Eu nu ştiu cine se crede acest personaj, mi-e teamă şi să gândesc şi să încerc să pricep ce este în mintea rătăcită a acestui individ. El nu ştie principii elementare de drept”, a declarat Marin Antonescu, reprezentant al PDL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial