28 mai 2023

Angajaţii ISU Dâmboviţa, mobilizaţi în noaptea dintre ani!

isuLa cumpăna dintre ani, pentru minivacanţa de Revelion, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa a dispus măsuri de creştere a operativităţii, cu accent pe activitatea preventivă şi intervenţia în caz de urgenţă, prin suplimentarea personalului din serviciul operativ. Astfel, în această perioadă, vor asigura serviciul operativ, 24 de ore din 24, peste 250 de cadre ale inspectoratului.

Personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa a executat, premergător sărbătoririi Anului Nou, controale tehnice de prevenire, sprijin şi îndrumare la obiectivele care organizează activităţi specifice în această perioadă (Revelionul), în vederea înlăturării cauzelor potenţial generatoare de incendiu, asigurarea condiţiilor de acces şi evacuare a persoanelor, verificarea existenţei şi fiabilităţii mijloacelor tehnice de intervenţie din dotare, precum şi exploatarea în condiţii de siguranţă a mijloacelor de încălzire şi instalaţiilor electrice. Un accent deosebit s-a pus pe instruirea personalului cu privire la modul de comportare şi de acţiune în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.

Toate subunităţile inspectoratului sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.

Cu ocazia Anului Nou,

INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

BASARAB I” DÂMBOVIŢA

vă urează un nou an mai bun, plin de bucurii şi împliniri,

multă sănătate şi fericire alături de cei dragi.

LA MULŢI ANI !

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial