19 aprilie 2024

Exclusiv! Acesta este individul care a snopit-o în bătaie pe asistenta de la Ambulanţa Moreni! Ce declaraţie şoc a făcut!

asmO asistenta de la Ambulanta Moreni a ajuns din salvator… victima! Femeia, de 37 de ani, a fost batuta in misiune, de un pacient aflat in stare de ebrietate.

asm9Echipajul fusese chemat sa acorde primul ajutor individului care bause atat de mult incat la iesirea dintr-un bar a cazut cu fata de beton si si-a rupt cativa dinti.

asm8Cand asistenta si ambulantierul au incercat sa il urce pe targa, agresorul a devenit extrem de violent. A lovit-o pe asistenta cu piciorul atat de tare incat tanara a cazut inconstienta si a avut nevoie urgent de interventia medicilor…

asm3Scandalul a avut loc in fata unui local aflat in fata pietei din orasul Moreni. Cativa trecatori au sunat la 112 dupa ce l-au vazut pe barbatul care iesise din bar prabusindu-se cu capul de beton. Un echipaj de la ambulanta a sosit repede acolo, pregatit sa ii sara in ajutor individului

asm7DRAGOŞ GEORGESCU, colegul asistentei rănite: “In momentul cand l-a urcat in ambulanta sa il aseze pe targa, pacientul a lovit-o cu tibia in zona occipitala, asistenta medicala, colega noastra, si-a pierdut cunostinta circa 15 minute. A fost lovita puternic”

Colegii asistentei ranite spun ca sunt des agresati in misiune si lipsiti de aparare

asm6EMILIAN ALEXE, ambulanţier Ambulanţa Moreni: “A fost agresata in fata unui bar, fiind solicitata la o interventie, de catre un pacient in stare de ebrietate, aplicandu-i o lovitura aproape fatala. Ne confruntam mai mereu cu asemenea situatii. Avem deseori pacienti agresivi”

Suspectul sustine ca nu a batut asistenta intentionat si da vina pe bautura

asm2SORINEL DINU, pacientul agresiv: “A fost din cauza nu agresivitatii mele, cat panicii. Si ceva acciedental, automat. Nu ati realizat ca loviti asistenta? Pai, mi s-a rupt firul. Ati baut foarte mult? 7, 8, 10 beri si niste coniac. Sunteti agresiv de fel? Nu, pai, uitati-va la mine… singura agresivitate e cea verbala…”

asm1Cei care au auzit scandalul au ramas uimiti cand au vazut asistenta lovita, inconstienta langa pacientul turmentat

asm5Asistenta a ajuns la o clinica din Capitala, unde este investigata amanuntit. Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca pana la 3 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial