27 aprilie 2024
Anchetă PENALĂ după bătaia sângeroasă de la Lazuri!

Anchetă PENALĂ după bătaia sângeroasă de la Lazuri!

Poliţiştii au început urmărirea penală faţă de cei doi bărbaţi cercetaţi pentru lovire după ce au agresat doi ciobani din localitatea Bungetu

În ziua de 24 iulie a.c., lucrătorii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 că doi bărbaţi, ciobani la o stână din localitatea Bungetu, au fost agresaţi de două persoane din comuna Comişani.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care în urma activităţilor de verificare şi cercetare a stabilit că numiţii S.C şi A.P., au fost agresaţi de doi bărbaţi în timp ce se aflau pe raza localităţii Comişani, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi distrugere, în urma cercetărilor efectuate fiind identificaţi autorii în persoana numiţilor I.I., de şi C.G., ambii din comuna Comişani, sat Lazuri, împotriva cărora a fost începută urmărirea penală.

Faţă de numitul I.I, poliţiştii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial