1 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu, spovedanie cu bucluc: ”O înaltă față bisericească ar încerca să activeze politic. Să-și fi cumpărat o poleială de AUR? Că sutana nu s-ar mai potrivi”

Senatorul Dragoș Popescu, spovedanie cu bucluc: ”O înaltă față bisericească ar încerca să activeze politic. Să-și fi cumpărat o poleială de AUR? Că sutana nu s-ar mai potrivi”

”Am tot auzit povești prin târg cum că o înaltă față bisericească ar încerca de ceva timp să activeze politic, țintind poate o funcție la fel de înaltă. Se pare că în ultima perioadă ar fi reușit cumva să obțină ceva.

Să fie doar promisiuni sau de data asta se bate palma? Adică să-și fi cumpărat o poleială de AUR? Că sutana nu s-ar mai potrivi.

Poate afacerile vor fi restricționate, studenții de la Valahia se împuținează de la an la an, online-ul nu ar fi destul de profitabil…Mai rămâne crucea. Crucea Roșie!

Acum în politică pe unele liste nu mai sunt locuri, iar pe altele criteriile nu pot fi îndeplinite de oricine. Adică ai cu ce dar nu ai unde și unde ar fi loc nu te acceptă ei.

Dacă se confirmă zvonurile nu pot decât să spun că se putea și mai ieftin. Poate gratis. Dar ce să faci când nu îndeplinești anumite criterii? Alegi ultima variantă.

Am citit recent un text despre credință, sens, ură și răutate care m-a dus cu gândul la episodul biblic al trădării și la cel al arginților: <<Atunci, unul din cei doisprezece, numit Iuda Iscarioteanul, s-a dus la preoţii cei mai de seamă şi le-a zis: „Ce vreţi să-mi daţi, şi-L voi da în mâinile voastre?” Ei i-au cântărit treizeci de arginţi. Din clipa aceea, Iuda căuta un prilej nimerit, ca să dea pe Isus în mâinile lor.>>

Poate va urma și episodul/textul cu BORmașina și banii de AUR”, spune Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial