27 aprilie 2024
Altă nenorocire, azi, în Prahova: Un șofer, de 55 de ani, a murit după ce s-a izbit de o cisternă, pe DN1B

Altă nenorocire, azi, în Prahova: Un șofer, de 55 de ani, a murit după ce s-a izbit de o cisternă, pe DN1B

Altă nenorocire, azi, în Prahova: Un șofer, de 55 de ani, a murit după ce s-a izbit de o cisternă, pe DN1B.

”Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 56 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 B, la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă de un alt bărbat de 49 de ani. Echipajul medical solicitat a declarat decesul conducătorului auto de 57 de ani. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează IPJ Prahova.

”Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil intervin pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordare a primului ajutor medical calificat în cazul producerii unui accident rutier în comuna Albești-Paleologu, DN1B.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații, în eveniment au fost implicate o autocisternă (fara incarcatura) și un autoturism, precum și cei 2 ocupanți ai acestora.

Șoferul autoturismului este încarcerat și în stare de inconștiență. S-a procedat de îndată la extragerea victimei din autoturism.

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medic.”, anunță ISU Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial