26 aprilie 2024
VIDEO! Alegeri cu SCANDAL, la Cojasca! “Au zis că-mi OMOARĂ familia şi îmi VIOLEAZĂ FATA!”

VIDEO! Alegeri cu SCANDAL, la Cojasca! “Au zis că-mi OMOARĂ familia şi îmi VIOLEAZĂ FATA!”

Revolta in localitatea Cojasca! Peste doua sute de persoane s-au ceartat la cutite dupa ce au aflat rezultatul alegerilor pentru primar.

Sustinatorii celui infrant striga ca sunt amenintati cu moartea de oamenii primarului. Au venit peste noi cu pistoale, cutite si bate si ne-au avertizat ca o sa iasa macel, povestesc alegatorii.

Din contra, ei sunt agresorii, declara edilul sef, care de teama multimii s-a baricadat in primarie si a chemat mascatii sa-l scape de furia votantilor nemultumiti

“Ma omoara, au zis ca-mi ia familia! Copiii! Fratilor, lasati-ma, ma omoara! Stiti de ce e in stare, ma!”

“Daca tie iti omoara familia noi ce ne facem ma? Tot familiile ni le omoara! Ba, noi suntem in jos, bai Nicule! Noi avem tot satul in spatele nostru, ma!”

“V-a amenintat? Asta-i problema! Ce v-au spus? Ca n-o sa mai traiesc mult, ca-mi ia zilele. Am o fata, mi-o violeaza, copiii, sa am mare grija ca ne ia pe rand pe totul, daca mai fac contestatii sunt un om mort”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Nicolae Micu, candidatul infrant.

Contracandidatul primarului marturiseste ca de 48 de ore n-a mai inchis un ochi. Desi a pierdut alegerile nici acum nu are liniste. Sustine ca edilul sef ar vrea sa se razbune crunt pe el si pe cei care l-au sustinut

“Vrem in asa fel, daca nu iese macel! A iesit de la Fanatanele sa ne omoram cu ei. Au venit cu pistoale, cu bate, cu mascati. Eu sunt amenintat, copiii mei si primarul nostru ca-i ia gatul”, ne-a marturisit Doru Zamfir, apropiat al candidatului invins.

Cand si-a dat seama ca este in pericol, primarul n-a mai stat pe ganduri, a pus mana pe telefon si a sunat la 112. La fata locului au sosit zeci de forte de la Jandarmerie pentru a-i asigura linistea

“Au inceput sa vina catre primarie circa 100 – 150 de oameni, care nu stiu daca au fost inarmati, n-am mai avut curajul sa ies sa le vorbesc, ne-am baricadat impreuna cu 5-7 simpatizanti in primarie”, a precizat pentru MariusBUGA.ro Gheorghe Victor, primarul comunei Cojasca.

Desi cu intarziere, la fata locului au sosit intr-un final mai multe dube cu mascati inarmati pana-n dinti.

Alegatorii nemultumiti cer sa fie numarate din nou voturile, convinsi ca primarul a fraudat alegerile. Politistii continua cercetarile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial