1 mai 2024
CUMPLIT! Noapte neagra pentru familia poliţistului Stănculescu din Titu. VEZI VIDEO!

CUMPLIT! Noapte neagra pentru familia poliţistului Stănculescu din Titu. VEZI VIDEO!

Drumul unei familii spre casa, la intoarcerea din concediu, a fost curmat brusc pe DN 1, in zona localitatii Apoldu de Sus, in judetul Sibiu.

Soferul de 44 de ani si fiica sa de 13 ani au murit pe loc dupa ce masina lor a fost lovita de un TIR care a pierdut controlul. Mama de 43 de ani si fiul ei de 18 ani, raniti in accident sunt acum in grija medicilor, care fac eforturi sa ii mentina in viata.

Tragedia a avut loc in jurul orei 3 dimineata. Un TIR inmatriculat in Arges, care se indrepta spre Alba, a pierdut controlul directiei de mers din cauza carosabilului umed si a lovit masina in care se afla familia din Dambovita. Autoturismul a ajuns intr-o rapa de pe marginea drumului, iar TIR-ul a lovit, in goana sa, un alt mastodont. Soferul celui de-al doilea TIR spune ca a scapat cu viata ca prin minune.

Politistii au periat locul accidentului mai bine de doua ore. Inca se fac cercetari pentru a stabili cum a ajuns TIR-ul pe contrasens.

Din cauza accidentului, DN 1 a fost blocat timp de aproape doua ore intre Sibiu si Alba, iar coloanele de masini s-au intins pe cativa kilometri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial