29 martie 2024
Valea-Mare: Prinşi de jandarmi la FURAT!

Valea-Mare: Prinşi de jandarmi la FURAT!

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Valea-Mare, a depistat pe drumul forestier care face legătura între localităţile Saru-Deal şi Valea-Caselor, 2 persoane suspecte care aveau încărcate într-un atelaj hipo mai multe bucăţi de conductă metalică.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Sorin D. în vârstă de 27 ani şi Cristian D. în vârstă de 21 ani au sustras din punctul “Folea” 5 bucăţi de conductă metalică în lungime totală de aproximativ 16 metri, material feros pe care intenţionau să-l transporte la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii le-au întocmit autorilor actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial