16 aprilie 2024
Ajutorul şefului de post de la Răzvad S-A ÎMPUŞCAT ACCIDENTAL cu pistolul din dotare, noaptea trecută, pe câmpul de la Nisipuri! Pândea hoţii de cablu!

Ajutorul şefului de post de la Răzvad S-A ÎMPUŞCAT ACCIDENTAL cu pistolul din dotare, noaptea trecută, pe câmpul de la Nisipuri! Pândea hoţii de cablu!

Ajutorul sefului de post de la Razvad, care a vrut sa-si faca datoria si sa prinda niste hoti de cablu telefonic, s-a impuscat, din greseala, in picior!

A vrut sa puna mana pe suspecti, dar acestia au rupt-o la fuga. Iar agentul s-a luat dupa ei.

S-a impiedicat insa si arma i s-a descarcat accidental.

Ranit in picior, politistul a fost transportat azi-noapte la Spitalul Floreasca din Capitala.

“Politistul a alergat dupa niste hoti, s-a impiedicat, iar cand a cazut, arma i s-a descarcat accidental. Are doua plagi impuscate…” , ne-a declarat dr.Dan Comanescu, medic la Ambulanta Dambovita.

“V-au somat politistii sa stati? Da. Am stat pe burta. Si ati auzit cate focuri de arma? Un foc…”, ne-a povestit unul dintre suspecti.

Barbatul ranit, un agent devotat, primise informatia ca, in urma cu o seara, mai multi tineri au sapat, pe un camp de la marginea localitatii, un sant, pentru a fura cablu telefonic.

Asa ca, azi noapte, politistul si inca doi colegi de-ai sai au organizat o panda. I-au prins pe suspecti in toiul actiunii. Numai cA, atunci cand au vazut politia, indivizii au fugit.

Omul legii nu a vrut sa-i scape si s-a luat dupa ei. Atunci, arma i s-a descarcat accidental, si s-a prabusit la pamant.

A apucat sa-si duca misiunea totusi pana la capat. Ii somase de mai multe ori pe indivizi, care au fost ridicati cateva minute mai tarziu de colegii sai.

Agentul a fost dus initial la Spitalul din Targoviste, insa medicii au cerut imediat transferul la Spitalul Floreasca din Capitala.

Desi a fost vorba de un accident, in acest caz a fost demarata si o ancheta interna.

P.S.: De ce a ordonat comisarul şef Daniil Zepişi, adjunctul şefului IPJ Dâmboviţa, paznicilor de la Spitalul judeţean Târgovişte să nu-i lase pe jurnalişti în curtea unităţii spitaliceşti? Era ceva de ascuns?

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial