20 aprilie 2024
AJUTOR! Găeșteanca Mihaela Cristescu, are nevoie URGENT de sânge!

AJUTOR! Găeșteanca Mihaela Cristescu, are nevoie URGENT de sânge!

Găeșteanca Mihaela Cristescu, fostă elevă a Colegiului Național „Vladimir Streinu”, actualmente asistent universitar al Universității de Litere din București și prodecan al aceleiași instituții de învățământ superior, are nevoie urgent de ajutorul nostru. Tânăra în vârstă de 35 de ani este internată la Spitalul Fundeni, Secția Hematologie 1, unde beneficiază de transfuzii.


Mihaela are grupa de sânge B3 pozitiv și, dacă aveți această grupă, puteți dona direct plasmă. Cu toate acestea, oricine poate merge la orice centru de transfuzie, ca să-i ofere acum cele mai bune șanse de vindecare.


Important este ca, atunci când faceți donația, să menționați numele ei, Mihaela Cristescu, precum și spitalul unde se află internată -Fundeni, Hematologie 1.


Mihaela este tânără, are o carieră înfloritoare în mediul academic și traversează o perioadă dificilă în viața ei. De aceea, are nevoie de noi. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj și să o ajutăm pe Mihaela Cristescu să-și recapete cât mai repede sănătatea.

sursa: cronica-gaestiului.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial