28 aprilie 2024
Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița s-a mărit cu nouă subofițeri

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița s-a mărit cu nouă subofițeri

COMUNICAT DE PRESĂ

Nouă tineri subofițeri, repartizați la Jandarmeria Dâmbovița

Nouă subofițeri, absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, au intrat în echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița.

Din 18 aprilie a.c., cei nouă absolvenți ai școlii postliceale a Jandarmeriei Române, promoția aprilie 2023, s-au alăturat colectivului jandarmilor dâmbovițeni.

Tinerii subofițeri au fost repartizaţi la structurile de intervenție şi ordine publică, urmând să fie planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, precum și la structurile de pază şi protecţie instituţională, unde vor desfăşura misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în bune condiții a activităţii la obiectivele aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Dâmboviţa.

Proaspeții absolvenți au fost primiți cu urări de bun venit de către colonelul Matei Mihai, împuternicit inspector șef, care le-a transmis mult succes în îndeplinirea misiunilor încredințate.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial