5 mai 2024
Agenții Poliției Rutiere, în control pe drumurile din Dâmbovița

Agenții Poliției Rutiere, în control pe drumurile din Dâmbovița

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au oprit pentru control, pe drumul județean 721, în localitatea Văcărești, un autoturism care circula din direcția Târgoviște către Pierșinari și era condus de un bărbat de 35 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Moreni au depistat, pe drumul județean 710A, în Iedera, un bărbat de 27 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat pentru depistarea consumului unor substanțe psihoactive, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe interzise în organism, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și încălcarea prevederilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial