26 aprilie 2024

AFACEREA ANULUI! Termocentrala de la Doicești a fost VÂNDUTĂ!

www.mariusbuga.ro_images_termoTermocentrala Doicesti, un activ al Termoelectrica, societate aflata in lichidare, a fost adjudecata in cadrul unei licitatii cu strigare, la pretul de 60.895.742,95 RON (la care se adauga TVA), de catre societatea European Energy Communications S.R.L, informeaza Musat & Asociatii Restructuring & Insolvency, in calitate de lichidator al Termoelectrica S.A.

FEuropean Energy Communications este controlata de European Communications SRO, din Cehia, administrator fiind Tamara Lysenko, cetatean ucrainean, informeaza Economica.net.

Activul, format din centrala termoelectrica Doicesti (jud. Dambovita), statia intermediara de comprimare din comuna Aninoasa (jud. Dambovita), un apartament de serviciu, situat in municipiul Targoviste (jud. Dambovita si imobile de tip rezidential si club, situate in comuna Moroeni (jud. Dambovita), a fost vandut cu respectarea legislatiei in vigoare, privind privatizarea societatilor comerciale si a prevederilor dosarului de prezentare aprobat de Directia Generala Privatizare si Administrare a Participatiilor Statului in Energie din cadrul Departamentului pentru Energie al Guvernului Romaniei, mai precizeaza Musat & Asociatii Restructuring & Insolvency.

Termoelectrica a intrat in procedura de dizolvare si lichidare voluntara in temeiul Hotararii AGEA din data de 12.03.2013, ca urmare a imposibilitatii realizarii obiectului principal de activitate, respectiv “producere energie electrica”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial