28 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu are obligaţia să readucă ordinea în sportul dâmboviţean!

Adrian Ţuţuianu are obligaţia să readucă ordinea în sportul dâmboviţean!

❚ Singurul care a receptat corect mesajul nostru şi care a anunţat o schimbare totală în structurile sportive, Adrian Ţuţuianu, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, trebuie să facă dreptate şi să ofere prosperitate ❚ Nici măcar unul dintre oamenii numiţi de PDL în funcţiile sportive nu mai merită încredere, având de justificat foarte mulţi bani cheltuiţi dubios ❚ Principalii vizaţi sunt Ciprian Iugulescu, Pompiliu Nedelcu, Ciprian Prisăcaru şi mai ales Emil Tudor, ultimul din familia lui Florin Popescu

Până acum reţinuţi, foarte mulţi din cei care activează în sportul local s-au descătu şat imediat ce au aflat că Florin Popescu a pierdut şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Zeci de apeluri şi mesaje au apărut pe telefoanele mobile, pentru ca ieri să descoperim pe traseele documentării mulţi oameni fericiţi. Fiecare cu povestea lui, abundând în şicane şi teroare, probabil adevărate, dar poate şi un pic înflorite. Pe unii chiar i-am crezut, alţii ne-au făcut greaţă, însă tăvălugul schimbării trebuie să continue în sportul dâmboviţean.

Prima a picat Andra Adiohos, care a ştiut să lucreze în favoarea partidului, iar acum aşteptăm să fie schimbaţi Pompiliu Nedelcu, Ciprian Prisăcaru, Ciprian Iugulescu şi mai ales Emil Tudor, toţi oamenii PDL. Nici măcar unul nu mai merită să rămână pe funcţii, chiar dacă unii au mai avut realizări. În spatele lor, s-au ascuns însă interese aşa de mari şi de periculoase, încât ar fi trebuit să îşi înainteze deja demisiile, ca gest de onoare faţă de partidul care i-a promovat, dar care a retrogradat.

Să vină marile controale!

Pompiliu Nedelcu şi Emil Tudor nu mai aveau ieri culoare la faţă şi nici aroganţa obişnuită. Pompi s-a făcut aşa de mic, încât pare cel mai neprihănit din sportul local. Spune că nu a făcut politică, pozează într-un personaj civilizat, care acceptă că se impunea o schimbare, însă e în van, s-a terminat cu şefia. Nu a avut nici măcar abilitatea să plece la timp, printr-o demisie, aşteptând până în ultimul moment să fie salvat de Florin Popescu, însă ultimul nu s-a mai putut salva nici pe el.

Noul preşedinte al CJD, Adrian Ţuţuianu, i-a transmis lui Nedelcu un mesaj dur. Va solicita un control adevărat pe marginea licitaţiei şi construcţiei sălii de sport de la Baza de Agrement Cerbul, iar ce va urma e lesne de bănuit. „Jurnal de Dâmboviţa” a realizat o anchetă destul de vastă, în care a dezvăluit marile nereguli din „Operaţiunea Cerbul”.

La fel de speriat era ieri şi Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa şi ruda lui Florin Popescu, super protejat la toate nivelurile. Şi în cazul lui sunt promisiuni de verificări serioase, mai ales că se află într-o situaţie de incompatibilitate, acceptată mai mult de frică de Pompiliu Nedelcu, fiind şi consilier sportiv în cadrul DJST. În primul rând, Tudor nu mai merită să conducă AJF Dâmboviţa, transformând fotbalul judeţean într-o afacere proprie, sub protecţia partidului.

Momentul socotelilor și pentru C. Iugulescu

Chiar dacă Primăria Târgovişte a fost câştigată la mustaţă de Gabriel Boriga, PDL a pierdut majoritatea în Consiliul Local, dominat de USL şi la nivelul Consiliului Judeţean. Din acest moment, maşina de vot a PDL nu mai poate funcţiona la turaţie maximă în CLM, iar Boriga va avea o putere limitată şi nu absolută, ca până acum.

În noile condiţii, faraonicul proiect baschetbalistic conceput de Boriga, cu intenţii de Euroligă şi cu antrenor de sute de mii de euro pe an, este şi el pus în pericol. În pericol mare este şi Ciprian Iugulescu, preşedintele CSM Târgovi şte şi primul căruia Adrian Ţuţuianu i-a transmis că va trebui să justifice banii cheltuiţi, în special la echipa de baschet.

Prezent ieri la şedinţa Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte, C. Iugulescu a afişat mina unui om învins, chiar dacă protectorul său a câştigat un nou mandat la Primăria Târgovişte. Eşecul lui Florin Popescu este mai mare decât victoria lui Boriga şi decât toate succesele obţinute de primarii PDL din judeţ. La C. Iugulescu sunt aşa de multe şi de mari problemele, încât va fi greu să le facă faţă.

(Și) electoratul sportiv a votat schimbarea

„Jurnal de Dâmboviţa” a depus eforturi serioase în dorinţa unor discuţii pe teme sportive cu Florin Popescu şi Gabriel Boriga, însă fără nici un succes. Cei doi păreau inaccesibili, instalaţi confortabil pe posturile supreme la nivel local, ignorându-ne continuu.

Nu la fel a procedat şi Adrian Ţuţuianu, singurul care a receptat corect mesajul nostru şi care a anunţat o schimbare generală în sportul dâmboviţean.

Poate că aici ar fi trebuit să insiste mai mult şi Gabriel Grozavu, la electoratul sportiv, iar acum ar fi fost primarul Târgoviştei.

Nu ne-am ascuns dorinţa de schimbare, nu am mers la două capete şi nici nu ne-a fost teamă să luptăm pentru binele sportului. De acum, Adrian Ţuţuianu are obligaţia să readucă ordinea în sportul dâmboviţean, de unde a câştigat voturile celor care au vrut să scape de căţeii PDL. Succes şi spor la muncă!

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial