29 martie 2024
Dumitru Miculescu, liderul UNPR Dâmboviţa, ţinta unei campanii mizerabile!

Dumitru Miculescu, liderul UNPR Dâmboviţa, ţinta unei campanii mizerabile!

Radulescu Catalin - consilier municipal PSD TargovisteCOMUNICAT DE PRESĂ

În urmă cu câteva zile, a început o campanie denigratoare, bazată pe informaţii trucate şi mincinoase, purtată în mediul on line de membri ai Partidului Social Democrat Dâmboviţa, îndreptată împotrivă mea, atât ca om de afaceri, cât şi ca lider politic. Campania denigratoare, cu iz penal, continuă şi la acest moment, fiind folosită în special reţeaua de socializare Facebook. Postacii de partid au trucat un link activ al televiziunii naţionale Antena 3, care preluase o anchetă a presei internaţionale în domeniul industriei alimentare. În această anchetă, jurnaliştii făceau vorbire şi despre cazul unui persoane de cetăţenie română, cu domiciului într-un judeţ din zona Moldovei. Cu rea credinţă, postacii, membri PSD, au folosit imaginea şi credibilitatea televiziunii Antena 3, reformulând titlul link-ului în aşa fel încât să pară că acest post TV şi ancheta prezentată ar avea legătură cu persoana mea. Totodată postacii, pentru a induce în eroare utilizatorii reţelei de socializare, au introdus propriile comentarii în care fac afirmaţii calomnioase despre o presupusă cercetarea a mea de către o instituţie de încredere a statului român, DIICOT, tot pentru a-şi face credibile minciunile.

Citez: „EXCLUSIV: Lider UNPR cercetat în cel mai nou dosar instrumentat de procurorii DIICOT. Patronul MDI TV şi preşedintele UNPR Dâmboviţa este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals, cât şi privare de libertate, ameninţare şi trafic de persoane”, este informaţia calomnioasă răspândită în mediul on line de către membrii PSD. Textul este ilustrat cu o fotografie realizată de presa locală în cadrul unei conferinţe de presă a UNPR Dâmboviţa.

Pentru o corectă informare a opiniei publice vreau să precizez că activitatea mea în domeniul industriei alimentare din spaţiul european nu face obiectul nici unei cercetări penale. Vreau să asigur colaboratorii, salariaţii, partenerii şi opinia publică, că toate aceste atacuri sunt micinoase şi având în vedere lipsa de caracter şi disperarea celor care au comandat această campanie denigratoare, este posibil ca ea să continue.

Consider că acest atac mizerabil concertat de către Partidul Social Democrat Dâmboviţa se datorează disperării liderului PSD local, Adrian Ţuţuianu. Recent, într-o apariţie publică am arătat dâmboviţenilor lipsa de implicare a acestuia în crearea de locuri de muncă şi atragerea investitorilor, întrucât Adrian Ţuţuianu a refuzat o întâlnire cu un potenţial investitor european, cu afaceri de top în domeniul său de activitate, întâlnire a cărui mediator ar fi trebuit să fiu. În schimb, preşedintele PSD Dâmboviţa a ales ca în locul întâlnirii cu investitorul şi posibilitatea de a crea sute de locuri de muncă, să participe la o tăiere de panglică într-un sat de la marginea judeţului. Imediat după această dezvăluire, postacii PSD au lansat atacul denigrator la adresa mea.

Am decis, ca în urma acestor atacuri, să formulez plângeri penale şi să chem în judecată pe toţi cei implicaţi în campania denigratoare, de la persoanele care au comandat acţiunea şi până la cele care au pus-o în practică.

Preşedinte al UNPR Dâmboviţa,

DUMITRU MICULESCU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial