18 aprilie 2024
Adevăratele motive care au dus la tragedia de la Corbii Mari! Avem declaraţia şoferului autobuzului care a semănat moartea

Adevăratele motive care au dus la tragedia de la Corbii Mari! Avem declaraţia şoferului autobuzului care a semănat moartea

autc5Accident mortal luni seara pe Drumul Național 61, care leagă județele Dâmbovița și Giurgiu! Un bărbat de 77 de ani a fost izbit în plin de un autobuz, iar lovitura i-a fost fatală.

Șoferul le-a spus anchetatorilor că a fost orbit de farurile unui TIR și nu a văzut pietonul care se afla pe marginea drumului.

autc1autc3Bărbatul în vârstă de 54 de ani, care conducea autobuzul, se întorcea dintr-o cursă specială, după ce lăsase în localitățile din apropiera județelor Dâmbovița și Giurgiu mai mulți navetiști.

Șoferul le-a povestit polițiștilor că a fost orbit de farurile altei mașini. N-a mai reușit să vadă în trafic preț de câteva secunde, iar în acel moment l-a izbit în plin pe pieton. autc2S-a dat repede jos să vadă ce s-a întâmplat, a sunat la 112 după ajutoare, însă când au ajuns salvatorii la față locului, pietonul decedase deja.

autc6MAFTEI GHERGHE, Șoferul autobuzului:
 “Un TIR. Mi-a aprins proiectoarele alea. La un moment dat am auzit – poc! Am oprit imediat, m-am dat jos, când – o persoană decedată.”

autcSe pare că victima mergea pe marginea drumului în momentul accidentului, iar șoferul ar fi pierdut controlul volanului și l-a izbit în plin.

autc4Reporter: “Cam ce viteză aveați?
MAFTEI GHERGHE Șoferul autobuzului:  ”Să zic, coborâm așa o pantă, 30 – 35, mai mult nu aveam. Foarte încet. Ieșisem de pe o stradă laterală, o luăm spre Izvor. Întuneric.”

După ce au identificat trupul fără viață, anchetatorii au descoperit că bărbatul de 77 de ani era din localitatea Potlogi, unde trăia împreună cu familia sa.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul autobuzului riscă o pedeapsa cu închisoarea de până la 7 ani.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial