4 mai 2024
Accident la Hăbeni: Un şofer, de 19 ani şi pasagerul său, răniţi şi duşi la spital

Accident la Hăbeni: Un şofer, de 19 ani şi pasagerul său, răniţi şi duşi la spital

Accident, aseară, la Hăbeni, în comuna Bucşani.

Un şofer în vârstă de 19 ani şi pasagerul aflat în maşina sa au fost răniţi şi duşi la spital, după ce autoturismul a scăpat de sub control.

Tânărul conducea pe Drumul Judeţean 711B, în Hăbeni, iar la un moment dat a pierdut controlul şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod.

la faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, iar cei doi răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, la Târgovişte.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

“La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 20:35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hăbeni. Din verificările efectuate de polițiștii, s-a stabilit că un tânăr, de 19 ani, din comuna Gura Ocniței, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 711 B, în localitatea Hăbeni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un pod. În urma impactului, șoferul și un pasager, de 20 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial