4 mai 2024
Ce s-a aflat după tentativa de omor de la discoteca din Lucieni! Imagini şocante cu agentul de pază şi cu victima

Ce s-a aflat după tentativa de omor de la discoteca din Lucieni! Imagini şocante cu agentul de pază şi cu victima

batl1JPGUn tânăr de 23 de ani, din Târgoviște, se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut cu sălbăticie la ieșirea dintr-o discotecă, în comuna Lucieni, județul Dâmbovița.

batl5JPGPoliția l-a reținut pe unul dintre agenții de pază ai localului și îl cercetează pentru tentativă de omor. Patronul discotecii susține însă că victima a plecat pe picioare, după ce a provocat un scandal în local.

batutluciTânărul a petrecut alături de prietenii lui în discotecă, iar la un moment dat și-ar fi aprins țigara, povestește patronul discotecii. Cum în local tocmai se aflau în control pompierii, un agent de pază i-ar fi cerut să nu mai fumeze sau să părăsească discoteca.

batlJPGTânărul nu numai că nu a ascultat, ci l-ar fi lovit pe bodyguard, după care a plecat – spune administratorul discotecii.

Prietenii victimei susțin însă că agentul de pază și-a găsit ajutoare și a ieșit din local să se răzbune pe clientul recalcitrant. Bărbatul a fost bătut până nu s-a mai putut ridica de pe jos, apoi a fost dezbrăcat și abandonat în stradă.

Prietenii victimei au sunat imediat la 112. Iar ambulanța l-a transportat de urgență pe tânărul rănit la spitalul din Târgoviște. Aici, medicii și-au dat seama că e în stare critică și l-au trimis la o clinică din București. Poliția a început cercetările și i-a audiat pe toți cei care au asistat la conflict.

batl3JPGAu tăbărât pe el cu pumnii și picioarele, i-au dat”, spune un martor.

”Dupa ce l-au bătut, l-au lăsat în pielea goală, l-au bătut patronul, fiii lui și bodyguarzii”
, povestește un prieten.

bodygPatronul discotecii susține că tânărul a plecat nevătămat din discotecă și nu știe ce s-a întâmplat afara.

batl4JPG”Nu l-am bătut, ba, din contra, el a bătut bodyguardul. Totul a pornit de la faptul că și-a aprins țigara”, spune patronul discotecii.

Medicii legiști au constatat că victima are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Bodyguardul localului a fost arestat preventive pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei în spatele gratiilor pentru tentativă de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial