28 martie 2024
Acţiuni DE FOC pentru ISU Dâmboviţa!

Acţiuni DE FOC pentru ISU Dâmboviţa!

În acest sfârşit de săptămână, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Sâmbătă – 24 noiembrie, la ora 11:20, pompierii de la Garda Vişina au intervenit în comuna Răscăeţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuinţe. Un scurtcircuit electric provocat din cauza unei prize defecte, se pare că a condus la producerea incendiului, în care au ars obiecte de mobilier din bucătărie şi s-a degradat aparatură electrocasnică;

• Duminică – 25 noiembrie, la ora 14:29, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în comuna Odobeşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie de materiale). Din primele cercetări efectuate, se pare că folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.30mp, magazia pe o suprafaţă de cca.10mp şi cca.0,5mc material lemnos;

• Duminică – 25 noiembrie, la ora 17:54, pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit la o locuinţă situată pe strada Târgoviştei din mun.Moreni, unde a ars funinginea din interiorul coşului de fum; • Duminică – 25 noiembrie, la ora 21:46, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit în comuna Dragomireşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Un scurtcircuit electric provocat din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător, se pare că a condus la producerea incendiului. Au ars: acoperişul magaziei pe o suprafaţă de cca.20mp, două anexe din lemn pe o suprafaţă de cca.20mp, plante furajere, cereale, un coteţ din lemn şi trei porci.

Intervenţiile prompte ale pompierilor au salvat din calea flăcărilor locuinţele proprietarilor.

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 31 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, halenă alcoolică, dureri abdominale, lombare şi renale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial