3 mai 2024
Accident, noaptea trecută, pe drumul dintre Vulcana Pandele și Vulcana Băi.  Doi tineri au fost răniți

Accident, noaptea trecută, pe drumul dintre Vulcana Pandele și Vulcana Băi. Doi tineri au fost răniți

Accident, noaptea trecută, pe drumul dintre Vulcana Pandele și Vulcana Băi. Doi tineri au fost răniți după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe asfalt și a fost avariată.

”La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de către un tânăr cu privire la producerea unui accident rutier.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 19 ani, din București, în timp ce s-ar fi deplasat cu un autoturism pe DJ 712B, din direcția Vulcana Pandele-Vulcana Băi, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului, de 15 ani, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial