9 mai 2024
A făcut accident, iar apoi a reclamat că i-a fost furată mașina. Ce motiv a avut șoferul

A făcut accident, iar apoi a reclamat că i-a fost furată mașina. Ce motiv a avut șoferul

Cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și inducerea în eroare a organelor judiciare, reținut pentru 24 de ore

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Bilciurești.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, la data de 2 iunie a.c., bănuitul ar fi condus un autoturism, pe strada Principală din comuna Dobra, fără a deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi izbit de gardul unui imobil.

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul evenimentului și ar fi sesizat prin SNUAU 112 faptul că autoturismul i-ar fi fost sustras.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și inducerea în eroare a organelor judiciare.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial