26 februarie 2024
Accident mortal în apropierea Autostrăzii Bucureşti – Piteşti. Un pasager şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost izbită de un tir

Accident mortal în apropierea Autostrăzii Bucureşti – Piteşti. Un pasager şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost izbită de un tir

Accident mortal, în această dimineaţă, în apropierea Autostrăzii Bucureşti – Piteşti.

Un pasager şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost izbită de un tir.

“Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Pitești, ce conducea un autoturism pe DN 65B, din direcția Autostrada A1 spre Pitești, efectuând transport de persoane, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre Drumul 23 din Comuna Bradu, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier – TIR, condus din direcția Pitești spre Autostrada A1, de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.

Din păcate, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului spate din autoturism, respectiv bărbat de 47 de ani, din Pitești.

De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, precizează IPJ Argeş.

FOTO – ISU ARGEŞ

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial