19 aprilie 2024
“Grădiniță nouă și școală proaspăt reabilitată, la Niculeşti!”

“Grădiniță nouă și școală proaspăt reabilitată, la Niculeşti!”

Investiţii importante în educaţie, în comuna Niculeşti!

Copiii se bucură de condiţii excelente în noua grădiniţă cu program prelungit, iar elevii şcolii gimnaziale învaţă în condiţii precum cele din marile oraşe după ce instituţia de învăţământ a fost modernizată şi dotată cu aparatură nouă.

“Grădiniță nouă și școală proaspăt reabilitată la Niculeşti! De cele două investiții, inaugurate astăzi alături de primarul Dorinel Soare și colegii mei, se vor bucura 201 dintre cei mai mici locuitori ai comunei: 40 de copii la Grădinița cu Program Prelungit și 161 de elevi la Școala Gimnazială Clasele I-VIII din satul Ciocănari, aici construindu-se și un teren de sport.

Ambele investiții s-au ridicat la aproximativ 7.350.000 de lei, bani atrași prin AFIR și PNDL, contribuția primăriei, din diferite surse, fiind de peste 1.400.000 de lei. Primarii dâmbovițeni, așa cum am văzut și astăzi la Niculești, investesc pentru a asigura condiții moderne de studiu pentru copiii din comunele lor. Felicitări, Dorinel Soare!

Felicitări echipei din primăria Niculești care s-a implicat în implementarea acestor două proiecte!”, a precizat Corneliu Ştefan, preşedinte al CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial