11 mai 2024
Accident mortal, aseară, pe Drumul Naţional 7, între Lunguleţu şi Titu. Un pieton a fost izbit de două maşini

Accident mortal, aseară, pe Drumul Naţional 7, între Lunguleţu şi Titu. Un pieton a fost izbit de două maşini

Accident mortal, aseară, pe Drumul Naţional 7, între Lunguleţu şi Titu.

Un pieton în vârstă de 65 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost izbit de două maşini.

Şoferiţele le-au spus agenţilor că pur şi simplu nu au mai avut cum să evite omul care ar fi încercat să traverseze drumul naţional.

“La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați de un participant la trafic cu privire la faptul că, la intersecția DN 7 cu Serdanu, s-a produs un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, din primele cercetări efectuate, au constatat că un bărbat în vârsta de 65 de ani, in calitate de pieton, în timp ce se deplasa pe DN 7, din direcția Lunguletu către Titu, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile și ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 57 de ani.

Ulterior coliziunii, pietonul ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers și ar fi fost acroșat de un alt autoturism condus de o femeie de 46 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial