17 mai 2024
Accident la Mărceşti. O şoferiţă a accidentat un scuterist. Bărbatul era băut şi nu avea permis

Accident la Mărceşti. O şoferiţă a accidentat un scuterist. Bărbatul era băut şi nu avea permis

Accident, seara trecută, la Mărceşti.

O şoferiţă, de 27 de ani, din Băleni, a accidentat un scuterist.

Bărbatul, de 25 de ani, era băut şi nu avea permis, au constatat agenţii de la Rutieră.

“Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost informați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Mărcești.

Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că o femeie, de 27 de ani, din comuna Băleni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 720 A, pe raza localității Mărcești, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Dobra.

În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, bărbatul prezentând un rezultat cu o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motociclul nu ar fi fost înmatriculat în circulație.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a precizat IPJ.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial