15 mai 2024
Răzbunare cu toporul, la Moreni

Răzbunare cu toporul, la Moreni

Reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, față de un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moreni, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că, în după-amiaza zilei de 14 februarie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei, de 55 de ani, din Moreni, și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Totodată, acesta ar fi provocat distrugeri cu un topor unui autoturism parcat în afara locuinței, ce aparține soțului femeii, un bărbat de 48 de ani.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial