1 mai 2024

Accident la Gemenea! Un şofer, de 22 de ani, a intrat cu viteză în altă maşină!

accl2ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au fost sesizați că pe raza localității Gemenea s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetări, a reieșit că un tânăr de 22 ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, repectiv carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii, un pasager a fost rănit ușor.

De asemenea, un bărbat de 44 de ani, din Ciocănești, în timp ce conducea o bicicletă pe raza localității, carosabilul fiind alunecos, s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ambele situații, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii reamintesc conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.

De asemenea, în conformitate cu prevederile legale, bicicliştilor le este interzis să circule atunci când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă sau zăpadă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial