4 mai 2024

Accident înfiorător, la Tărtăşeşti! “A rămas lipit de parbriz, când am frânat, a căzut cu capul de asfalt”

acct8Accident grav a avut loc în aseara, pe Drumul Național 7, în Tărtăşeşti. Un bărbat de 44 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovit de o camionetă, iar medicii încearcă să îi salveze viața.

acct7Șoferul susține că pietonul, care ar fi vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis, i-ar fi apărut brusc în față și nu ar mai fi avut timp să îl evite.

Şoferul camionetei, angajat al unei firme de amenajare a spaţiilor verzi care are contract cu Primăria Sectorului 1, se îndrepta aseară spre Capitală când, susţine el, bărbatul de 44 de ani ar fi apărut brusc în fața maşinii lui.

acct9Nicolae Grigore, șoferul camionetei: “A sărit de acolo în faţa mea, exact în faţa mea şi a rămas lipit pe parbriz. Când am frânat, a căzut jos cu capul de asfalt. N-am avut efectiv ce să fac…”

acct3Omul, care tocmai ieşise din curtea casei lui, ar fi traversat printr-un loc nepermis, deşi trecerea de pietoni era la aproximativ două sute de metri distanţă.

acct11Fiica victimei: “M-a sunat un vecin că l-a lovit maşina. Mi-a zis: te duci la el la poartă, să vezi că e poliţia acolo.”

acct4Soacra victimei: “Venea de la muncă…o fi băut şi el, săracul, o bere şi uite ce s-a întâmplat. Nu are serviciu, nu are nimic, muncea să trăiască de azi pe mâine.”

acct10Conducătorul auto a sunat imediat la 112, iar în scurt timp echipajele de salvare şi poliţiştii au ajuns la locul accidentului. Victima a fost preluată în stare de inconştienţă, cu răni puternice la cap. Oamenii legii au stabilit ca şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

acct2În stare gravă, pietonul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat de urgenţă la spital. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial